ЗАВЕРШИЛИСЬ РЕМОНТНІ РОБОТИ В ГУРТОЖИТКУ №5

28.07.2016

Гуртожиток №5 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (вул. Шутова, 14б) готовий приймати своїх мешканців у новому навчальному році. Напередодні там завершився ремонт першого поверху.

Повністю замінено підлогу холу – покладено плитку. До ремонту підлога була встелена паркетом , який перебував в жахливому стані. Ремонтні ремонти по встановленні напольної плитки тривали близько трьох тижнів. Вхідні двері в гуртожитку також замінено – зараз там металопластикова група дверей. За словами завідувача гуртожитку №5 Євгена Мостовича, цього року в гуртожитку замінено усі старі дерев’яні вікна на нові металопластикові. Для безпеки студентів на вході також встановлена турнікетна пропускна система, студенти заходитимуть за пластиковими перепусками. На першому поверсі гуртожитку обладнано і читальний зал для мешканців. До початку навчального року залишились лише роботи по впорядкуванню.

Нагадаємо, наразі капітальний ремонт триває в гуртожитку №4. Вже завершено ремонт 5 студентських кухонь, зроблені нові стелі, у всіх кімнатах поміняно вікна і двері, замінено санвузли та зроблені сучасні душові кабіни. Весь капітальний ремонт завершити планують до початку навчального року.

Прес-центр