ЗАСІДАННЯ КЕРІВНИКІВ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ ГУРТКІВ КАФЕДР УНІВЕРСИТЕТУ

14.09.2021

У фармацевтичному корпусі відбулося засідання керівників студентських наукових гуртків кафедр Університету. У заході взяли участь проректор з наукової роботи та інновацій, професор С.В. Земсков, завідувач відділу аспірантури та докторантури, доцент К.О. Гололобова, завідувач відділу наукової роботи студентів, доцент В.С. Потаскалова, керівники студентських гуртків та представники товариства молодих вчених та спеціалістів на чолі із головою ради, доцентом І.А. Костюк.

Учасники засідання ознайомилися з оновленим Положенням про студентський науковий гурток НМУ імені О.О. Богомольця, згідно з яким СНГ має стимулювати активну творчу працю студентів у процесі навчання і оволодіння спеціальністю, виявляти найобдарованіших та створювати умови для реалізації їхнього творчого потенціалу.

Йшлося також про досягнення талановитої молоді у минулому навчальному році, що  засвідчують численні публікації у наукових журналах, зокрема у престижному видані SCOPUS.

У планах на новий академічний рік – навчання гуртківців основам медичної статистики, правилам написання наукових статей та підготовки презентацій і доповідей. У рамках запланованої Товариством молодих вчених та спеціалістів «Школи молодих вчених» старші колеги – аспіранти та молоді вчені, які уже мають досвід активного  наукового пошуку,  проводитимуть майстер-класи і тренінги.

        

Газета «Медичні кадри»