ЗАПИТАННЯ-ВІДПОВІДІ. ВСТУП ДО НМУ

04.08.2016

Cкажіть, будь ласка, чи можу я подати оригінали документів на контрактну форму навчання?
Згідно з листом Міністерства освіти і науки України №1/9-402 від 27.07.2016 абітурієнти, які не рекомендовані на бюджетну форму навчання, можуть вже зараз подавати оригінали документів на контрактну форму навчання. Списки рекомендованих на контрактну форму навчання будуть оприлюднені на офіційному сайті університету та стендах приймальної комісії 06.08.

Чому змінилася кількість місць до зарахуванння на місця державного замовлення?
01 серпня 2016 р. Єдина державна електронна база з питань освіти провела рейтингування абітурієнтів та провела перерозподіл місць за спеціальністю «Медицина» за освітніми програми з урахуванням встановлених абітурієнтами пріоритетів заяв.
У межах спеціальності 222 «Медицина» отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення медичного факультету на освітню програму «Лікувальна справа» 722 абітурієнта загального конкурсу та 14 – за квотами. На місця державного замовлення факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України на освітню програму «Лікувальна справа» 17 абітурієнтів за загальним конкурсом. На освітню програму «Педіатрія» 19 абітурієнтів за загальним конкурсом та 3 – за квотами. На освітню програму «Медико-профілактична справа» 1 абітурієнт за загальним конкурсом. У межах спеціальності 221 «Стоматологія» отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення на освітню програму «Стоматологія» 6 абітурієнтів за загальним конкурсом та 1 – за квотами. У межах спеціальності 225 «Медична та психологічна реабілітація» отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення на освітню програму «Медична психологія» 5 абітурієнтів за загальним конкурсом. Разом із зарахованими за результатами співбесіди (4 осіб за спеціальністю 222 «Медицина», освітня програма «Лікувальна справа» та 1 за спеціальністю 221 «Стоматологія», освітня програма «Стоматологія») місця державного замовлення розподілено наступним чином: 780 за спеціальністю 222 «Медицина» (757 місць за освітньою програмою «Лікувальна справа», 22 – «Педіатрія», 1 – «Медико-профілактична справа»), 5 за спеціальністю 225 «Медична та психологічна реабілітація», 8 за спеціальністю 221 «Стоматологія», разом 793 місця державного замовлення.

Яка кількість місць на контрактну форму навчання?
Обсяг підготовки на місця понад план державного замовлення в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця становить:
Освітня програма «Лікувальна справа» – 80
Освітня програма «Педіатрія» – 208
Освітня програма «Медико-профілактична справа» – 229
Освітня програма «Стоматологія» – 342
Освітня програма «Фармація» – 100
Освітня програма «Фармація» (заочна форма навчання) – 500
Освітня програма «Технологія парфумерно-косметичних засобів» – 100
Освітня програма «Медична психологія» – 95

Який графік роботи приймальної комісії під час подачі оригіналів документів?
Приймальна комісія Національного медичного університету працює з 9:00 до 18:00 ЩОДЕННО.

Чи забезпечуються гуртожитком всі студенти 1 курсу?
Гуртожитки надаються лише студентам пільгових категорій.