ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ «МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ПІДХОДИ ДО ДІАГНОСТИКИ ТА ЛІКУВАННЯ ДИТЯЧИХ ХВОРОБ», ПРИСВЯЧЕНІЙ ПАМ’ЯТІ ВЧЕНОГО-ПЕДІАТРА, АКАДЕМІКА НАМН УКРАЇНИ ВІТАЛІЯ ГРИГОРОВИЧА МАЙДАННИКА

19.04.2021

22-23 квітня 2021 року в онлайн-форматі Міністерство охорони здоров’я України, Національна академія медичних наук України та Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця проводять науково-практичну онлайн-конференцію з міжнародною участю «Міждисциплінарні підходи до діагностики та лікування дитячих хвороб», присвячену пам’яті видатного українського вченого-педіатра академіка НАМН України Віталія Григоровича Майданника (http://rimononline.in.ua/cd2021).

Запрошуємо всіх взяти участь у конференції, яка матиме дві паралельні секції – для лікарів та для студентів і молодих вчених. Захід внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, запланованих у 2021 році (№134).

Учасники конференції отримають
сертифікат 10 балів, спікери – 30 балів відповідно до наказу МОЗ України №446 від 22.02.2019 “Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів” .

 

Прес-центр за матеріалами оргкомітету конференції