«ЗА СПОРТ!» – ЧЕЛЕНДЖ ВІД МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ № 2

01.06.2020

Недарма кажуть: «У здоровому тілі – здоровий дух!». Роль спорту в житті людей, які стежать за здоров’ям і хочуть зберегти красу та привабливість свого тіла на довгі роки, важко переоцінити. Займаючись спортом, ми не тільки отримуємо струнку та красиву фігуру, але й зміцнюємо наше здоров’я.

Так склались обставини, що через пандемію вірусу усі на довгий час самоізолювались по домівках. Логічно, що спортивні зали та інші заклади спортивного профілю на цей час було зачинено.  Але для студентів це не повинно стало приводом забути про тренування та здоровий спосіб життя. Тому, з метою підняття духу та мотивування студентів-медиків, інформаційний відділ Медичного факультету №2 запустив челендж “За спорт!”. Протягом місяця на інформаційних джерелах факультету систематично публікували, підготовлені студентами фото- та відеоматеріали тренувань, проведених у домашніх умовах. Ми не забували і про правильне харчування! Окрім відеороликів з фізичними навантаженнями також публікувалися рецепти смачних і, головне,  корисних страв.

Активісти факультету під наглядом професійного фітнес-тренера провели пряму трансляцію ранкового тренування, до якого приєдналося понад 150 осіб. Студенти не тільки провели спільне онлайн-тренування, але й мали нагоду поставити запитання щодо правильного харчування, на які тренер охоче відповів.

Спорт завжди гідний поваги. Він розвиває силу волі та мотивує прагнення до перемоги у всіх сферах діяльності. Спортсмени завжди є прикладом для наслідування. Тож і ми приєднуємося до їхнього числа!

 

Прес-центр за матеріалами медичного факультету №2