ЗА ІНІЦІАТИВИ СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ ВІДБУВСЯ «ПЕРШОКУРСНИЙ ПІКНІК»

19.09.2017

Почався ще один навчальний рік, Національний медичний університет імені О.О.Богомольця прийняв в свої ряди нових студентів, які вирішили пов`язати своє життя з медициною. Звісно, що у першокурсників почалось зовсім інше, самостійне життя, в якому основну роль відіграє навчання в університеті, а воно, як ми знаємо, є нелегким. Саме тому члени Студентського парламенту проявили ініціативу організувати для новачків «першокурсний пікнік» аби познайомитись з новими студентами, дати їм певні поради, поділитись досвідом і просто гарно провести час в дружній компанії.

10 вересня відбувся пікнік в парку «Нивки»,  на якому були присутні члени Студентського парламенту та студенти перших курсів, яким стало цікаво отримати приємні враження, дізнатись багато нового про університет, познайомитись з новими людьми та просто гарно провести час. Старшокурсники із задоволенням ділились досвідом, розповідали новачкам про навчання в університеті, багато фотографувались, давали поради та заохочували першокурсників приєднуватись до дружнього колективу студентського парламенту. Ідея пікніку для першокурсників виправдала себе на всі сто відсотків. В майбутньому Студентський парламент має намір проводити ще більше цікавих заходів для того, щоб об`єднувати велику, дружню медичну сім`ю.

Фотографії з «Першокурсного пікніку» ви можете побачити на сторінці студентського парламенту в Instagram за посиланням @nmu_studparlament

 

Студентський парламент