З НОВИМ 2020 РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

28.12.2019

 

Дорогі друзі!

Завершується 2019 рік. За доброю традицією, проводжаючи його, ми оцінюємо пройдений шлях, визначаємо плани на майбутнє. Рік 2019 був непростим для нас всіх і для нашого Університету, але в цей складний час ми були разом, саме тому нам вдалося досягнути значних успіхів. У році, що минає, за результатами щорічного консолідованого рейтингу вищих навчальних закладів України НМУ імені О.О. Богомольця посів перше місці серед медичних вузів нашої держави. Наш Університет – найкращий медичний ВНЗ України і в цьому є заслуга кожного з вас!

Щиро дякуємо всім вам за підтримку, самовіддану працю і головне, за любов до рідного для нас всіх НМУ. Ми завжди відчували, що наш чудовий колектив здатен втілити у життя найамбітніші плани.

Сьогодні не хочеться згадувати про погане, що не давало нормально працювати протягом майже двох останніх років, але загрози й виклики, які постали перед нашим колективом, згуртували нас, зробили міцними, показали, що для кожного з нас головне і важливе, а що другорядне і незначне. За цей непростий час адміністрація Університету довела, що вона – команда однодумців, яка робить все для його процвітання і розвитку.

У 2020 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями тільки  на позитивні зміни. Наш високопрофесійний професорсько-викладацький склад продовжуватиме робити все, щоб студенти стали справжніми фахівцями й фанатами обраної професії. У багатьох країнах світу наших випускників цінують за фундаментальний рівень знань і чудові практичні навички. Щиро дякуємо всім викладачам за щоденну подвижницьку роботу, бо завдяки їй рівень знань і навичок студентів та спеціалістів післядипломної освіти, яких випускає НМУ, вважається одним із найкращих.

Ми будемо й надалі рухатися вперед, розвиватися і, маючи високий науковий потенціал, продовжувати добру традицію здобуття великих результатів в науково-дослідницькій роботі. Будемо опановувати і залучати до освітнього процесу найвищі стандарти навчання, яке відповідає всім європейським і світовим критеріям освіти в медичних вищих навчальних закладах. Все це у нас попереду, в році, що надходить.

А сьогодні ми вітаємо всіх студентів і працівників багатотисячного колективу НМУ з Новим 2020 роком! Нехай у Новому році вас наповнять нові сили і нові ідеї, нові задуми і удача! Бажаємо міцного здоров’я вам і вашим родинам, злагоди, тепла, вагомих здобутків, високих цілей і безперечних успіхів.

Нехай Новий рік буде для вас, ваших рідних і близьких плідним у роботі та щасливим у житті!

 

З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

Перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор   Юрій Леонідович Кучин,

Проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор  Олександр Миколайович Науменко,

Проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор Олександр Андрійович Канюра,

Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професор Рімма Леонідівна Скрипник,

Проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор Олег Миколайович Власенко,

Проректор з наукової роботи та інновацій, професор Сергій Володимирович Земсков.