ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ЧЕМПІОНАТУ НМУ З ФУТЗАЛУ

17.04.2019

У спорткомплексі НМУ 16 квітня 2019 року відбувся завершальний матч чемпіонату НМУ з футзалу. Це була остання з тридцяти ігор, у яких взяли участь близько 150 студентів, аспірантів та викладачів. Вони представляли 12 футбольних команд, які боролися за титул чемпіона нашого Університету.

Відкриттям турніру стала команда «Козаки», яка складається зі студентів громадян Камеруну, Нігерії, Індії, Кенії, Марокко та Ірану. Організатором команди іноземних студентів став викладач кафедри україністики О.П. Голінатий. Хлопці продемонстрували високу техніку гри та велике прагнення до перемоги, однак у вирішальному матчі поступилися футболістам «Камазу», яка здобула титул чемпіона НМУ. Відповідно 2-ге місце посіли «Козаки», а бронзовими призерами турніру стала команда «Cheers”.

Також спеціальні пам’ятні призи отримали кращі гравці футбольного турніру, які продемонстрували високий рівень індивідуальної спортивної майстерності. Це воротар Денис Юркін, захисник  Карлос Фрю, нападаючий Андрій Бойко. А титул кращого футболіста турніру здобув Максим Машовський. Чемпіонат засвідчив, що ми маємо потужний футбольний резерв для поповнення складу збірної команди НМУ, який сьогодні успішно представляє наш Університет на футбольних турнірах різного рангу.

Редакція газети «Медичні кадри».