ВИПУСКНИКИ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ СКЛАЛИ ОСТАННІЙ ІСПИТ

23.06.2020

Цікавим і різноманітним виявився останній екзаменаційний день на фармацевтичному факультеті. Нині атестували майбутніх провізорів і косметологів із однієї з важливих дисциплін – клінічної фармації та технології парфумерних та косметичних засобів.

Випускники, які підготували та захистили дипломні роботи: Павло Башаров, Софія Долинська, Ярослав Тюрін, – отримали найвищі 200 балів. У своїх працях вони досліджували актуальні питання персоніфікованого підходу до фармакотерапії, зокрема при артеріальній гіпертензії. Відповідально підійшли до іспиту також і інші студенти. Відмінні оцінки отримали: Катерина Пушкар, Анна Любач, Лазіхан Додаджонов, Ірина Смешко, Валерія Федоренко, Вікторія Янченко, Анастасія Біляєва. Вони продемонстрували глибокі знання клінічної фармації, фармацевтичної опіки, розповіли про можливу побічну дію лікарських засобів та підходи щодо її попередження.

Професор М.В. Хайтович того дня ніс подвійну відповідальність – за організацію іспиту та роботу екзаменаційної комісії. Микола Валентинович  – голова ЕК і завідувач кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації, яка вже традиційно завершує атестацію випускників на фармацевтичному факультеті. Професор М.В. Хайтович розповів проректору науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції професору Р.Л. Скрипник  про хід екзаменаційної сесії та результати атестації випускників.

 

Редакція газети «Медичні кадри»