ВСТУПНИЙ ІСПИТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ ДЛЯ АБІТУРІЄНТІВ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ

21.07.2016

21 липня 2016 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся вступний іспит з української мови та літератури для абітурієнтів певних пільгових категорій.

Екзамен проходив для абітурієнтів, захворювання яких, можуть бути перешкодою для проходження зовнішнього незалежного оцінювання. Перелік таких захворювань затверджено відповідно до Наказу МОН/МОЗ від 25.02.2008 №124/95.

Право вступного іспиту мали також діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, а також учасники бойових дій під час АТО, які проходять військову службу (окрім військовослужбовців строкової служби).

Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри новітньої української літератури Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка, Заслужений працівник освіти України Надія Гаєвська.

Шестеро абітурієнтів пільгових категорій складали іспит перед членами предметної екзаменаційної комісії з української мови та літератури до якої ввійшли Жуковська Г.М., Компанець З.М., Кирюшко Н.В., Чемес В.Ф., Полєщук Г.Я., Рудакова Н.І., Крайнікова Т.С., Супрун Т.В., Різник С.М. та Чаюк Т.А.

Результати іспитів, згідно з Правилами прийому на навчання до НМУ імені О.О. Богомольця в 2016 році, будуть оголошенні 22 липня 2016 року.

Прес-центр