ВСТУПНІ СПІВБЕСІДИ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ АБІТУРІЄНТІВ: ФІНІШНА ПРЯМА

28.10.2019

26 жовтня 2019 року у морфологічному корпусі НМУ імені О.О.Богомольця згідно з графіком відбулися співбесіди з англійської мови, хімії або біології і фізики або математики. Цього разу, зважаючи на те, що вступна кампанія 2019 року добігає фіналу, свої сили у перелічених дисциплінах випробовували 109 громадян Індії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Ірану, Німеччини.

Карлу-Луїзу Прассель із Кельна супроводжує її хлопець – українець Євген Самойленко, уродженець Нової Каховки на Херсонщині, випускник Херсонського державного аграрного університету, інженер-гідротехнік. «Карла-Луїза, – говорить Євген, – твердо обрала собі професію лікаря. Ми сподіваємось, що вона успішно пройде співбесіди і навчатиметься за спеціальністю «Медицина».

Успіху побажали всім 109 вступникам перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин і проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.М.Науменко. До них приєдналися також проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А.Канюра, заступник відповідального секретаря приймальної комісії В.В.Мороз, викладачі-екзаменатори на чолі з професором КНУ імені Т.Г.Шевченка Н.М.Гаєвською. Керівники Університету, звертаючись до іноземних абітурієнтів, наголошували на серйозності і відповідальності їхнього вибору, на тому, що навчання в НМУ – справа непроста, але це не повинно зупиняти тих, хто твердо обирає професію медика.

30 жовтня відбудуться останні цього року вступні співбесіди для іноземних громадян.

 

Прес-центр