ВСТУПНІ ФАХОВІ ВИПРОБУВАННЯ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 227 «ФІЗИЧНА ТЕРАПІЯ, ЕРГОТЕРАПІЯ» (ОС – МАГІСТР)

29.07.2021

29 липня 2021 року в аудиторіях №3 імені В.Ф.Войно-Ясенецького (Святителя Луки Кримського) і №201 морфологічного корпусу проходили вступні фахові випробування на спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія» (ОС – магістр). В аудиторії №3 складали іспит бакалаври профільної та суміжних спеціальностей, а у 201-ій – вступники, які вже мають вищу освіту.

Абітурієнтів тепло привітав заступник голови Приймальної комісії, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко. Олександр Миколайович зазначив, що спеціальність, яка входить до структури медико-психологічного факультету НМУ, відносно нова, але поступово набирає обертів, про що свідчить введений цього року магістерський рівень. Безумовно, професія фізіотерапевта, ерготерапевта має велику перспективу. Професор О.М.Науменко представив абітурієнтам декана медико-психологічного факультету, професора М.М.Філоненко, заступника відповідального секретаря ПК, доцента Ю.Л.Марущенка, екзаменаційну комісію. Двогодинний фаховий іспит розпочався.

Тим часом швидкими темпами іде подання оригіналів документів осіб, рекомендованих до зарахування на бюджетну форму навчання на факультетах Національного медичного університету імені О.О.Богомольця. Це й не дивно, адже процедура подання, прийому оригіналів та оформлення справ триватиме до 2 серпня 2021 року включно.

                                                                                                             

Прес-центр