ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016: ДЕНЬ ВОСЬМИЙ

19.07.2016

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Олександр Білоножко м. Черкаси. «Мені дуже подобається Київ, тому вибір міста для навчання став очевидним, а НМУ радили знайомі, як найкращий медичний виш. Я закінчив Черкаський медичний коледж, планую вступити на фармацевтичний факультет НМУ. Зараз працюю в аптеціі своє життя без медичного спрямування не уявляю».

 

 

 

 

 

 

 

Марія Лісова м. Кременець, Тернопільська обл. «Цього року закінчила Кременецьке медичне училище імені Арсена Річинського, отримала диплом з відзнакою. Прагну вступити на 2 курс лікувального факультету. Медичний університет обрала за престижністю вузу, хорошими клінічними базами та відгуками знайомих, які закінчили НМУ. Завжди своє життя пов’язувала з медициною, тому мріям не зраджую. Ще дуже люблю малювати та створювати хенд-мейд вироби».

 

 

 

 

 

 

 

Валерія Сорба м. Тернопіль. «Вже три роки живу в Києві, закінчила Медичний ліцей імені О.О. Богомольця. Вступаю на факультет підготовки лікарів для Збройних сил України. У мене хороша фізична підготовка та чітке уявлення про майбутню професію. Професійно вивчаю німецьку мову, НМУ за рейтингами – найкращий медичний заклад України.

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр