ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2016: ДЕНЬ ДЕВ’ЯТИЙ

20.07.2016

СЛОВО АБІТУРІЄНТАМ:

Марія Борисенко м. Чернігів. «Протягом двох років я вивчала роль спадкових факторів у розвитку раку молочної залози. Ця робота визнана найкращою і я стала переможцем серед молодих науковців Малої академії наук. Мрію стати лікарем-генетиком. В мене є всі підстави вважати, що я здійсню свій життєвий план.  Маю золоту медаль після закінчення школи і хороші результати ЗНО: біологія – 199, українська мова – 197, хімія – 195».

 

 

 

 

 

 

 

Оксана Мацюк м. Київ. «Я закінчила Житомирський фармацевтичний коледж, у мене диплом з відзнакою. Наразі працюю в Києві, провізором в аптеці, та мрію продовжити навчання на фармацевтичному факультеті. Цього року стала переможцем Всеукраїнського конкурсу «Панацея». Медициною та хімією захопилася після 10 класу, а НМУ для мене – хороша та багата база для здобуття знань».

 

 

 

 

 

 

 

Віталій Громадський м. Гайсин Вінницька обл. «Закінчив Житомирський інститут медсестринства, спеціальність – зубний технік. Хочу вступити на стоматологічний факультет університету. НМУ мені рекомендували друзі, які тут навчалися. Вступаю також за порадою матері, яка ніколи не помиляється і вважає, що в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця  найкраща навчальна база. Серед моїх захоплень – мотоспорт».

 

 

 

 

 

 

 

Прес-центр