ВРУЧЕННЯ КАФЕДРАМ-ЮВІЛЯРАМ ПОЧЕСНИХ НАГОРОД

16.12.2019

12 грудня 2019 року на всіх факультетах Національного медичного університету імені О.О.Богомольця відбулися засідання вчених рад.

На вченій раді Інституту післядипломної освіти НМУ перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор Ю.Л.Кучин привітав кафедру педіатрії післядипломної освіти, яку очолює професор Ю.В.Марушко, з 75-річним ювілеєм і вручив її співробітникам Почесні грамоти Вченої ради Університету.

Із 75-річчям привітали й співробітників кафедри педіатрії №2. Сталося це на Вченій раді медичного факультету №3, яку очолює декан цього факультету, професор О.В.Виговська. Працівників кафедри (завідувач – професор О.П.Волосовець) було нагороджено Почесними грамотами і Подяками Вченої ради Університету. Їх вручали проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професор Р.Л.Скрипник і проректор з наукової роботи та інновацій, професор С.В.Земсков.

На Вченій раді медичного факультету №4 проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А.Канюра поздоровив колектив кафедри соціальної медицини та громадського здоров’я (завідувач – професор Т.С.Грузєва) з 95-ою річницею з дня заснування, вручивши її працівникам Почесні грамоти і Подяки Вченої ради Університету.

Прес-центр