ВІЗИТ ПРЕЗИДЕНТА АСОЦІАЦІЇ СТОМАТОЛОГІВ ПАЛЕСТИНИ ДО СТОМАТОЛОГІЧНОГО МЕДИЧНОГО ЦЕНТРУ НМУ

03.10.2017

27 вересня 2017 року за підтримки відділу міжнародних зв’язків Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбувся візит делегації Асоціації Стоматологів Палестини, яку очолив президент асоціації – Ибрагим Ганнам (Dr Ibrahim Ghannam). Також Стоматологічний медичний центр НМУ імені О.О. Богомольця у складі делегації відвідали члени асоціації – Мохаммед Арар, Мохаммад Резмак, Закут Яра (аспірантка кафедри ортопедичної стоматології НМУ).

У рамках візиту колеги з Палестини відвідали кафедри стоматологічного факультету й ознайомилися з роботою відділень стоматологічного центру. Гостям показали як відбувається навчальний процес і прийом пацієнтів, як функціонує лабораторія комп’ютерного моделювання і цифрової стоматології.

Також було проведено перемовини президента Асоціації Стоматологів Палестини з директором СМЦ НМУ професором Андрієм Копчаком, заступником директора з медичної частини, Ніною Хрол під час яких сторони обговорили питання співпраці в галузі телемедицини, можливості спільних наукових досліджень, академічної мобільності та післядипломного навчання колег з Палестини.

Стоматологічний медичний центр
Відділ міжнародних зв’язків