ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ РЕКТОРА НМАПО імені П.Л.ШУПИКА, АКАДЕМІКА ЮРІЯ ВАСИЛЬОВИЧА ВОРОНЕНКА

20.01.2020

Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає з ювілейним Днем народження Ректора Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, академіка НАМН України, Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, доктора медичних наук, професора

ЮРІЯ ВАСИЛЬОВИЧА ВОРОНЕНКА

 

 

Шановний Юрію Васильовичу!

Прийміть найщиріші вітання з 70-річним Ювілеєм!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, родинного тепла і добробуту, нових визначних успіхів у науковій та педагогічній роботі!

Усім своїм життям Ви заслужили тільки велику шану і глибоку повагу! Ваше серце завжди було і залишається відкрите людям!

Ваші фундаментальні дослідження в галузі соціальної медицини – є національним надбанням. Неоціненним є Ваш інноваційний крок у підготовці керівників органів і закладів охорони здоров’я, лікарів та молодих вчених, які працюють не тільки в Україні, а й в інших країнах світу, і підіймають престиж Української медичної науки.  

Ваша багаторічна робота на посаді ректора Національної медичної академії  післядипломної освіти імені П.Л.Шупика підкреслює Ваш талант керівника та організатора, який завжди відстоює професіоналізм. 

Нехай життєвий шлях буде довгим, світлим, а цей чудовий день та кожен наступний приносять лише добро, бажання працювати і творити!

Адміністрація Університету