ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ

28.07.2016

Протягом 2015-2016 навчального року студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця брали участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук.

П’ятеро студентів стали переможцями конкурсу та були нагороджені Дипломами. Колектив Національного медичного університету імені О.О. Богомольця вітає студентів-переможців, пишається їхніми здобутками та знаннями.

Нагадаємо, Диплом І ступеня у галузі знань «Клінічна та фундаментальна медицина, стоматологія, фармакологія (англійською мовою)» отримав студент Андрій Маранов. Науковий керівник студента – завідувач кафедри фармакології, член-кореспондент НАМН та НАН  України, професор Іван Чекман.

У галузі знань «Профілактична медицина» Диплом І ступеня в Уляни Маршалок. Науковим керівником переможниці була завідувач кафедри організації охорони здоров’я та соціальної медицини, професор Тетяна Грузєва.

Завідувач кафедри фармацевтичної, біологічної та токсикологічної хімії, професор Ірина Ніженковська стала науковим керівником студентської роботи в галузі «Фармацевтичні науки» студентки Анастасії Бакун, яка теж отримала Диплом І ступеня.

Дипломом ІІ ступеня в галузі знань «Теоретична медицина» був нагороджений Артем Невровський. Свою наукову роботу студент виконав під керівництвом наукового керівника – асистента кафедри гістології та ембріології Аліни Корсак.

Студент університету Іван Нежурбіда отримав Диплом ІІІ ступеня. Його наукова робота в галузі знань «Профілактична медицина» проходила під керівництвом  асистента кафедри організації охорони здоров’я та соціальної медицини Олени Донік.

Бажаємо переможцям – молодим науковцям подальших успіхів та наснаги до розвитку медичної науки. Окрема подяка науковим керівникам студентів за відміну підготовку до Всеукраїнського конкурсу наукових робіт.

Прес-центр