ВІДБУВСЯ ТРЕНІНГ «СЕРЦЕВО-ЛЕГЕНЕВА РЕАНІМАЦІЯ ТА ДОПОМОГА ПРИ ТРАВМІ» ДЛЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО СКЛАДАННЯ ОСКІ-1

20.02.2020

Нещодавно для студентів 3-х курсів всіх факультетів пройшов тренінг «ОСКІ-1. Серцево-легенева реанімація та допомога при травмі». Захід організувала і провела Студентська рада Університету. Крім третьокурсників активну участь у навчаннях взяли також студенти 1-го і 2-го курсів.

У ході роботи вдалося розібрати всі аспекти проведення іспиту та застосування набутих навичок на практиці. Кожен студент мав змогу власноруч виконати маніпуляції, відвідати ОСКІ-центр у морфологічному корпусі, побачити умови складання екзамену.

У проведенні тренінгу велику допомогу надала кафедра медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини, а її завідувач, професор А.М. Гринзовський  взяв безпосередню участь у проведенні навчань.

Після закінчення тренінгу студенти поділилися своїми враженнями, зокрема їм сподобалося, що «можна було все спробувати своїми руками», «вразило матеріально-технічне забезпечення проведення і тренінгу, і самого іспиту». Усі студенти зазначали, що почуваються впевнено і тепер не боятимуться цих двох обов’язкових станцій на ОСКІ-1. Вони також висловили впевненість, що нові знання допоможуть їм не лише добре скласти іспит, а й стануть у нагоді в подальшій професійній діяльності.

 

Прес-центр за матеріалами Студентської ради