ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ “БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ; ОСНОВИ БІОЕТИКИ ТА БІОБЕЗПЕКИ”

27.02.2020

На кафедрі гігієни та екології №3 25 лютого 2020 року відбувся І-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності». Олімпіаду з цієї дисципліни на кафедрі проводять уперше. Цього року в першому етапі олімпіади взяли участь 12 студентів перших курсів медичних факультетів №3 та №4. За результатами змагання призові місця посіли: І місце – студентка першого курсу медичного факультету № 3 Олександра Колеса,  ІІ місце – студентка першого курсу  медичного факультету №4 Анна Тимошенко, ІІІ місце поділили студенти першого  курсу медичного факультету №4 Наталія Волочнюк та Сергій Липовий Сергій. Переможці будуть рекомендовані для участі у наступному етапі змагання.

Другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності» відбудеться 20-22 травня у Львові на базі Національного університету «Львівська політехніка». Бажаємо успіхів нашим переможцям!

 

Прес-центр за матеріалами Оргкомітету І туру Олімпіади з дисципліни «Безпека життєдіяльності»