ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ УНІВЕРСИТЕТУ

11.10.2017

10 жовтня 2017 року в морфологічному корпусі Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулося засідання Вченої ради університету під головуванням ректора, член-кореспондента НАМН України, професора Катерини Амосової.

Першим питанням порядку денного було:

Стратегія співпраці адміністрації Університету, факультетів, кафедр, студентського самоврядування у підвищенні якості і модернізації навчального процесу і дотримання академічної доброчесності (Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко). В обговоренні доповіді взяли участь: студент медичного факультету №2 (5 курс), засновник студентської платформи KIVI Назар Мисинчук, декан медичного факультету №3, професор Оксана Виговська, декан медичного факультету №2, доцент Наталія Літвінова, декан стоматологічного факультету, професор Наталія Біденко, декан медико-психологічного факультету, доцент Мирослава Філоненко, завідувач кафедри філософії та соціології, професор Ірина Васильєва, голова Студентського парламенту Костянтин Ковалішин, завідувач кафедри анатомії людини, професор Віктор Черкасов.

2. Поточні справи:

2.1. Щодо затвердження списків претендентів на отримання стипендій. Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко.

2.2. Щодо затвердження навчального плану та програми циклу тематичного удосконалення для лікарів «Медична фізика в практиці лікаря клініциста» (72 академічних години). Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко.

2.3. Щодо затвердження навчального плану та програми довгострокового підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників ВНЗ (108 академічних годин). Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко.

2.4. Щодо рекомендації до друку Навчального посібника з підготовки до тестових завдань ліцензійного іспиту «Крок-1. Стоматологія» з біологічної хімії для студентів вищих медичних навчальних закладів за спеціальністю «Стоматологія». Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко.

2.5. Про затвердження ліцензійної справи щодо здійснення ліцензування освітньої діяльності у сфері вищої освіти з підготовки фахівців другого рівня вищої освіти «Магістр» за спеціальністю 227 «Фізична терапія. Ерготерапія» з ліцензованим обсягом 50 осіб. Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко.

2.6. Щодо внесення змін до правил прийому іноземних студентів. Доповідач: проректор з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко.

Враховуючи бездоганну і сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток медичної освіти та науки, високий професіоналізм і з нагоди Дня фармацевтичного працівника, Почесною грамотою Вченої ради була нагороджена доцент кафедри фармакології Віра Дяченко.

Враховуючи сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток медичної освіти та науки, високий професіоналізм Подякою Вченої ради були нагороджені ювіляри: завідувач канцелярії Наталія Ковтун та професор кафедри радіології та радіаційної медицини Наталія Танасічук-Гажиєва. А також академічна спільнота привітала з Днем народження завідувача кафедри дерматології та венерології, професора Віктора Степаненка.