ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ЦИКЛОВОЇ МЕТОДИЧНОЇ КОМІСІЇ (ЦМК) З ПРИРОДНИЧИХ ДИСЦИПЛІН

03.12.2021

30 листопада 2021 року відбулося засідання циклової методичної комісії (ЦМК) з природничих дисциплін, на якому було розглянуто питання щодо популяризації природничих наук та математики  відповідно до наказу ректора НМУ №844 від 23 листопада поточного року.

До складу ЦМК входять фундаментальні кафедри природничого напрямку, які очолюють відомі науковці з багаторічним досвідом викладання. Голова ЦМК, завідувач кафедри медичної біохімії та молекулярної біології  доцент Л.В. Яніцька озвучила план заходів щодо популяризації природничих наук та математики до 2025 року відповідно до наказу Кабінету Міністрів України від 14.04.2021 року №320-р.

У ході активного обговорення пріоритетних заходів та планів, щодо популяризації природничих наук та математики, свої пропозиції внесли: завідувач кафедри біологічної фізики та інформатики, член-кореспондент НАПН України, професор Олександр Васильович Чалий, член-кореспондент НАМН України, професор Юрій Богданович Чайковський, завідувач кафедри біології, академік НАН України Олександр Вікторович Романенко, завідувач кафедри фізіології, доцент Ігор Миколайович Карвацький, завідувач кафедри описової та клінічної анатомії, професор Ірина Вікторівна Дзевульська, завідувач кафедри гістології та ембріології член-кореспондент НАМН України, професор Юрій Богданович Чайковський та доцент кафедри патологічної анатомії Петро Васильович Кузик. Прийнято рішення щодо підготовки плану заходів та  наповнення  web-сторінок кафедр до 30 грудня 2021 року пізнавальними матеріалами для популяризації природничих наук та математики.

 

 

Прес-центр за матеріалами кафедри медичної біохімії та молекулярної біології