ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ПОВАЖНОЇ РАДИ ВІДЗНАКИ «ОРДЕН СВЯТОГО ПАНТЕЛЕЙМОНА»

21.04.2021

20-го квітня 2021 року відбулося чергового засідання Поважної Ради Відзнаки «Орден Святого Пантелеймона», до складу якої входить перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко.

Засідання пройшло на базі ДП “Науковий токсикологічний центр ім. академіка  Л.І. Медведя  МОЗ України”  із додержанням усіх санітарно-епідемічних заходів. До участі в ньому в онлайн-режимі приєдналися також представники цієї громадської організації в областях України, а також ті члени Поважної Ради, які з об’єктивних причин не змогли особисто прибути того дня на зібрання.

Вів засідання голова Поважної Ради В.М.Князевич. Він виступив із коротким звітом про діяльність регіональних рад, також було обговорено організаційні питання, стан справ у боротьбі з наслідками пандемії COVID-19 тощо.

Всі, хто взяв участь в обговоренні питань, порушених на засіданні, відзначали прогрес у діяльності організації, покликаної неухильно підносити престиж професії медика, поступове подолання труднощів і проблем, які виникають, і висловлювали сподівання, що до 9 серпня – дня Святого великомученика і цілителя Пантелеймона – його шанувальники підійдуть із гідними здобутками та успіхами, а найдостойніші представники медицини отримають заслужену нагороду.

 

Прес-центр