В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУВСЯ ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

03.04.2017

31 березня 2017 року в морфологічному корпусі Національного медичного університеті імені О.О. Богомольця відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів.

Відкрив офіційну частину проректор з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти, професор Олександр Науменко. У своєму виступі він розповів коротко про історію Університету, якому виповнилося 175 років; про загальні питання вступу до НМУ імені О.О. Богомольця та про вимоги до тих, хто мріє тут навчатися. Окрім того, Олександр Миколайович розповів абітурієнтам про ті можливості, які отримує кожен майбутній студент для навчання, саморозвитку і дозвілля.

З абітурієнтами та їхніми батьками також зустрілися, декан медичного факультету № 1, професор Володимир Мельник, декан медичного факультету № 3, професор Оксана Виговська, декан медико-психологічного факультету, доцент Ірина Логінова, а також відповідальний секретар Приймальної комісії, доцент Юрій Марущенко, який детальніше розповів про умови вступу Він, зокрема, зупинився на переліках конкурсних предметів та напрямами підготовки. Насамкінець доцент Юрій Марущенко звернув увагу аудиторії на те, що вичерпну інформацію щодо вступу можна отримати на офіційному сайті Університету. Завершення заходу було присвячено відповідям на численні запитання гостей. Програма продовжилася безпосередньо на факультетах, кафедрах і в лабораторіях університету.

Прес-центр