В УНІВЕРСИТЕТІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ РЕКТОРА КАТЕРИНИ АМОСОВОЇ З ПЕРШОКУРСНИКАМИ

27.09.2017

26 вересня 2017 року в Національному медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася зустріч ректора, член-кореспондента НАМН Укарїни, професора Катерини Амосової з першокурсниками медичних факультетів №3, 4, фармацевтичного, медико-психологічного, стоматологічного та ФПЛЗСУ.

Участь у заході також взяли: проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко, декани та заступники деканів факультетів, куратори Європейської кредитно-трансферної системи (ЄКТС) НМУ, представники Студентського парламенту, Профкому студентів НМУ, Антикорупційного комітету НМУ та університетського телебачення NMU.TV.

Звертаючись до першокурсників, ректор Катерина Амосова наголосила на важливості самопідготовки та наполегливості у навчанні для опанування благородної професії лікаря. Ректор зауважила, що лікар навчається протягом всього життя, а перші роки навчання надзвичайно важливі для формування міцного фундаменту знань та майбутніх компетентностей.

З особливостями здобуття вищої медичної освіти в НМУ першокурсників ознайомила проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Стеченко.
Вона розповіла про правила оцінювання в університеті, види контролю знань, шкалу оцінювання, автоматизовану систему управління «Електронний деканат», де можна ознайомитися не лише з розкладом занять, а й з успішністю.

Перед студентами також виступили декан стоматологічного факультету, професор Наталія Біденко, голова Студентського парламенту Костянтин Ковалішин, заступник голови Антикорупційного комітету Ілля Бурлаченко. Першокурсникам розповіли про академічну доброчесність в університеті та особливості організації навчального процесу.

Прес-центр