В НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ ТРИВАЄ ПЛАНОВИЙ ТРЕНІНГ З ВАКЦИНАЦІЇ СЕРЕД ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ УНІВЕРСИТЕТУ

16.09.2021

16-17 вересня 2021 року в аудиторії №4 імені Володимира Юричка згідно з графіком проходить плановий тренінг з вакцинації серед здобувачів освіти НМУ імені О.О.Богомольця. Як і минулого разу – 13-14 вересня – першого дня здобувачі освіти слухають цикл лекцій загального характеру, а саме: знайомляться з асортиментом вакцин, присутніх в Україні, зосереджують увагу на їх особливостях, зокрема – можливих побічних ефектах тощо. Другий день передбачає відпрацювання практичних навичок і технологій вакцинації. Мета тренінгу – підготувати фахівців, які в разі потреби змогли б повноцінно поповнити медичні підрозділи, задіяні на вакцинації населення України.

Лекцію 16 вересня розпочала асистент Українського тренінгового центру сімейної медицини (УТЦСМ) А.А.Бакуліна. Її роботу та роботу її колег – викладачів-тренерів – організовує і координує відділ з лікувально-консультативної роботи, очолюваний доцентом В.Л.Дідковським. Відповідальний за цикл тренінгів з вакцинації серед здобувачів освіти НМУ імені О.О.Богомольця проректор з науково-педагогічної і лікувальної роботи, професор О.А.Канюра.

За графіком, наступний дводенний тренінг пройде 20-21 вересня. Здобувачам освіти, які успішно впораються з тренінгом, буде вручено відповідні сертифікати.

                                                                                                              

Прес-центр