В АУДИТОРІЯХ НМУ РОЗПОЧАЛИСЯ ЗАНЯТТЯ У ПЕРШОКУРСНИКІВ

01.10.2020

З самого ранку 1 жовтня 2020 р. задовго до початку занять під стінами головних корпусів Університету почали збиратися першокурсники. Напередодні вони, за допомогою соціальних мереж, домовилися про зустріч, щоб вперше разом дружно зайти до навчальних аудиторій. Ми зустріли майбутніх стоматологів і провізорів, представників медичних факультетів НМУ, як перебували у піднесеному настрої і були готовими влитися у велику дружню університетську сім’ю.

Деканати подбали про те, щоб з перших днів навчання академічні групи очолили найактивніші студенти. Старостами стали першокурсники, які проявили організаторський талант ще в шкільні роки і сьогодні можуть мобілізувати своїх однокашників на добрі справи. Серед них Тетяна Наталіч – екс-голова шкільного парламенту та Ангеліна Клебан, за плечима якої п’ятирічний досвід старости класу. Дівчата охоче погодилися очолити студентські групи.

У зазначений час студенти за лічені хвилини розійшлися по навчальним аудиторіям. Викладачі теоретичних кафедр ретельно готувалися до зустрічі з новим поповненням: підготовлено навчальні аудиторії та розклад занять. Відчувалося, що на кафедрах зачекалися на зустріч із своїми вихованцями. Так, на кафедру медичної фізики та інформатики на першу пару прийшли навчатися сім академічних груп із різних факультетів. Першим заняттям була досить складна дисципліна – вища математика. Тож у добру путь, успіху на омріяному шляху до опанування медицини!

 

Редакція газети «Медичні кадри»