УСПІШНО ПРОЙШЛИ ЕКВАТОР АТЕСТАЦІЇ ВИПУСКНИКИ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №3

05.06.2020

Настав час підбити попередні підсумки. Декан медичного факультету №3, професор О.В. Виговська із задоволенням констатувала беззаперечний факт – за підсумками двох екзаменів з акушерства  та гінекології і дитячих хвороб з дитячими інфекційними хворобами студенти продемонстрували  відповідальність, організованість і отримали високі бали з названих дисциплін. Загалом середній бал за підсумками двох іспитів становить понад чотири. Сьогодні вже відомі лідери екзаменаційних перегонів. Відмінники навчання скористалися прекрасною нагодою знову довести своїм наставникам, що вони є найкращими. Нині семеро випускників претендують на отримання диплому з відзнакою. Ми познайомилися з кількома випускниками  цієї прекрасної когорти і стало зрозуміло, що до визнання їх лідерами навчання вони йшли впродовж усіх шести років, щоденною кропіткою працею доводили, що невипадково обрали медицину і мають намір стати висококваліфікованими педіатрами, щоб максимально бути корисними людям.

Знайомтесь: Анна Безпала – староста гуртка кафедри імунології з курсу медичної генетики, Ілана Палець  – очолює студентську наукову творчість на кафедрі педіатрії №4, незмінна староста курсу впродовж трьох років Вікторія-Світлана Галіч, майбутні педіатри Максим Денисюк та Дар’я Фоменко – активісти наукової діяльності студентів на кафедрі дитячих інфекційних хвороб, Марія Павлушенко з другого курсу активно веде дослідницький пошук на кафедрі радіології та радіаційної медицини. Ці студенти і під час складання випускних іспитів показали блискучі знання і отримали максимальні 200 балів. Було очікуваним, що відмінникам було запропоновано залишитися в рідній альма матер і продовжити тут працювати та навчатися. Майже всі скористалися такою можливістю і незабаром стануть перспективним резервом викладацького та наукового складу нашого Університету, адже у їхніх подальших планах нарощувати свій потенціал і поєднувати лікарську діяльність з науковим пошуком.

Декан факультету професор О.В. Виговська задоволена випускниками 2020. Незабаром 171 вихованець медичного факультету №3 поповнить медичні та наукові заклади України. Оксана Валентинівна впевнена у тому, що вони гідно нестимуть звання випускника НМУ все своє життя.

 

Редакція газети «Медичні кадри»