УЧАСТЬ В XXХVIІІ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ “ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – 2020”

03.12.2020

20-21 листопада 2020 року відбулася Тридцять восьма міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – 2020». Цьогоріч вона вперше відбулася он-лайн у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в Україні.

Організатором і виконавцем цього освітянського заходу стало колективне підприємство «Український будинок економічних та науково-технічних знань Товариства «Знання» України» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

У виставці взяли участь 72 заклади освіти  і організації з України, Німеччини,  Чехії, Польщі, Словаччини, США, Франції. Україну представили 38 освітніх закладів.

В рамках виставки в он-лайн форматі на базі платформ ZOOM та ClickMeeting відбулися більше 70 конференцій, презентацій, круглих столів та майстер-класів, які проводили учасники виставки, представники Національної академії педагогічних наук України та Державної установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України. Була проведена плідна робота з популяризації та обміну кращим практичним досвідом, досягненнями науки й сучасних засобів навчання, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу.

За два дні роботи виставки сайт українських закладів освіти відвідали понад 5100 осіб (згідно з GOOGLE ANALYTICS). Відвідувачі он-лайн заходу мали можливість познайомитися з нашим Університетом завдяки відеоматеріалам та інформаційним листам, які були представлені під час роботи виставки.

За результатами участі у міжнародній виставці НМУ присвоєно Почесне звання «Лідер вищої освіти в Україні» та нагороджений Гран-прі в номінації: «Інновації у створенні й упровадженні системи дистанційного навчання в умовах сучасних викликів».

Організатори виставки висловили щиру подяку керівникам, педагогічним і науково-педагогічним працівникам закладів освіти за плідну співпрацю, презентацію навчальних і наукових досягнень.

 

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки