УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – 2018»

23.04.2018

19-21 квітня 2018р. Національний медичний університету імені О.О. Богомольця взяв участь у ХХХІІІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2018», яка  відбулася у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім». Організатором заходу є Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. В урочистому відкритті взяли участь та привітали учасників і гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України В.Г. Кремень, заступник директора Інституту модернізації змісту освіти МОН України Ю.М. Сафонов, голова правління Товариства «Знання» України В.І. Кушерець, Надзвичайні і Повноважні Посли Чеської республіки, Румунії в Україні, радник Посольства Республіки Польща в Україні, директор Чеського центру в Києві.

Виставка є одним з найбільших заходів в Україні, що присвячений вищій освіті в Україні та за кордоном. Відвідувачі мають можливість отримати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ.

За підсумками проведення заходу НМУ імені О.О. Богомольця нагороджений Гран-прі у номінації «Компетентнісний підхід в освітній діяльності вищої школи», а також удостоєний почесного звання «Лідер вищої освіти України».

 

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки