УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ З ТРАВМАТОЛОГІЇ У М. ЛАС-ВЕГАСІ (США) АСИСТЕНТА КАФЕДРИ ПЕДІАТРІЇ №4 НМУ ЮРІЯ КРИВОНОСА

28.11.2019

У листопаді 2019 року у місті Лас-Вегасі (США) проходила чергова Міжнародна конференція з травматології – International Trauma Conference 2019.

Асистент кафедри педіатрії №4 Ю.М.Кривонос брав участь у її роботі як член робочої групи з розробки клінічних сценаріїв та Комітету підтримки відділів та тренінгових центрів ITLS, інструктор/координатор і медичний директор ITLS, делегат від України та Польщі, кандидат до Ради Директорів.

У рамках конференції відбулися: курс 9th Edition Instructor Update, Business Session, робочі зустрічі комітетів та кандидатів до Ради Директорів, а також церемонія нагородження за досягнення, процедура голосування та вибори до Ради Директорів з коротким виступом-представленням Ю.М.Кривоноса.

Науковець НМУ імені О.О.Богомольця отримав підтверджену відповідним сертифікатом кваліфікацію ITLS 9th Edition Instructor Update, взяв активну участь в роботі конференції.

Уперше на Міжнародній конференції з травматології було представлено Україну та винесено її Державний Прапор разом з прапорами основних країн-учасниць. Отримано примірник нового підручника 9-го перегляду ITLS.

 

Прес-центр

Буклет Конференції