УЧАСТЬ НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ У МІЖНАРОДНІЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНІЙ ВИСТАВЦІ «ОСВІТА ТА КАР’ЄРА – 2019»

15.04.2019

12-13 квітня 2019 року Національний медичний університету імені О.О. Богомольця взяв участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2019», яка  відбулася у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім». Організатором заходу є Товариство «Знання» України за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. В урочистому відкритті взяли участь та привітали учасників і гостей виставки Президент Національної академії педагогічних наук України, академік НАПН України В.Г.Кремень, заступник директора Державної наукової установи «Інститут  модернізації  змісту освіти» Міністерства освіти і науки України К.М. Левківський, Надзвичайні і Повноважні Посли Республік Кіпру та Словаччини, представники Чехії, Німеччини і Польщі, голова правління Товариства «Знання» України В.І. Кушерець. В роботі виставки взяли участь представники Університету: проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.М.Науменко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А.Канюра, відділ організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки, лікарі-інтерни.

Виставка є одним із важливих освітянських заходів в Україні. Відвідувачі мали нагоду отримати інформацію про умови вступу до Університету, ознайомитися з роботою підготовчих курсів та можливістю відвідати День відкритих дверей нашого навчального закладу, який відбудеться 19 квітня 2019 року.

За підсумками проведення заходу НМУ імені О.О. Богомольця нагороджений Гран-прі у номінації «Стандартизація вищої освіти та удосконалення якості освітньо-виховного процесу» та  удостоєний Почесного звання «Лідер вищої освіти України».

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки