УЧАСТЬ КАФЕДРИ ОФТАЛЬМОЛОГІЇ НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ У НАУКОВОМУ КОНГРЕСІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ ЗОРУ ТА ОЧНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ (EVER), ЩО ВІДБУВСЯ У ФРАНЦІЇ

19.10.2019

17-19 жовтня у французькому місті Ніцца відбувся Науковий конгрес  Європейської асоціації зору та очних досліджень (European Association for Vision and Eye Research). Метою проведення цього наукового заходу є об’єднання представників науки, клініки, виробників обладнання, фармацевтичної галузі, обмін досвідом.

Надзвичайно цікавими і водночас корисними для делегатів форуму були    доповіді з результатами досліджень, які  в найближчому майбутньому будуть імплементовані в клінічну практику.

Кафедра офтальмології Національного медичного університету імені О.О. Богомольця була представлена в усіх секціях конгресу.

У перший день завідувач кафедри офтальмології НМУ імені О.Богомольця, професор О.П Вітовська була модератором на засіданні секції. Наступного дня вона представила доповідь (oral presentation) та постерну доповідь від групи авторів (доцент О.І. Куриліна, доцент Т.В. Баран, асистент Т.М. Комарова). Обидві доповіді викликали численні запитання та дискусію.

У ході конгресу були також обговорені питання подальшого наукового співробітництва.

 

Кафедра офтальмології