У НМУ СТАРТУВАЛА ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2020

24.07.2020

До цієї важливої події у житті Університету готувалися ретельно, заздалегідь і з урахуванням особливостей умов, пов’язаних із пандемією  COVID-19. Проведено ремонт приміщень, які оснащено сучасним новітнім комп’ютерним обладнанням, створено пропускні пункти для забезпечення дотримання санітарних умов, маскового режиму та соціальної дистанції. Серед працівників приймальної комісії багато тих, хто має чималий досвід роботи у попередні роки. Словом, в НМУ сформована і розпочала роботу потужна команда фахівців, яка готова забезпечити ефективну і безпечну роботу приймальної комісії в цьому році.

Голова приймальної комісії, ректор Університету, професор Ю.Л. Кучин та її заступник, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М. Науменко в присутності секретаріату та членів приймальної комісії, деканів факультетів НМУ оголосили про початок вступної кампанії 2020. Вони ознайомилися з роботою усіх підрозділів, поспілкувалися з першими абітурієнтами. Робота приймальної комісії розпочалася з прийому документів у пільгових категорій вступників. Вони складатимуть іспит у стінах Університету.

9 червня в НМУ було відкрито освітні центри «Крим-Україна» та «Донбас-Україна», які забезпечують консультування та організовують проведення вступних випробувань абітурієнтів з тимчасово окупованих територій. Уже є перші бажаючі отримати медичну освіту в нашому Університеті. Їм надіслано запрошення для вступу в НМУ. Працює  також консультативний центр, його працівники завжди готові надати необхідну інформацію в телефонному режимі, за допомогою інтернету чи під час особистого спілкування.

Тож запрошуємо до нашого Університету всіх, хто хоче отримати якісну медичну освіту, а приймальній комісії бажаємо плідної роботи. Сподіваємось, що цього року наш Університет отримає талановите молоде поповнення, яке бажає присвятити своє життя найгуманнішій професії лікаря.

 

Редакція газети «Медичні кадри»