У КОНФЕРЕНЦ-ЗАЛІ АДМІНІСТРАТИВНОГО КОРПУСУ НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ВЧЕНОЇ РАДИ З КАДРОВИХ ПИТАНЬ

18.06.2019

18 червня 2019 року в конференц-залі адміністративного корпусу НМУ імені О.О. Богомольця відбулося засідання комісії Вченої ради з кадрових питань. Серед присутніх членів комісії у зібранні взяли участь: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та аспірантури, професор Р.Л. Скрипник, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, професор О.А. Канюра, в.о. проректора з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М. Власенко, начальник відділу управління персоналом І.М. Драпей.

Вів засідання проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.М. Науменко. Він, посилаючись на аналітичну записку юридичного відділу Університету, поінформував присутніх про те, що у газеті «Урядовий кур’єр» №90 (6453) від 16 травня 2019 року було розміщено оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад НМУ імені О.О. Богомольця із зазначенням переліку таких посад. За словами Олександра Миколайовича, оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад проректорів НМУ імені О.О. Богомольця, розміщене в газеті «Урядовий кур’єр», є передчасним. “Конкурс не може бути доведений до логічного формального завершення у вигляді підписання контракту ректором Університету, оскільки процедура виборів ректора ще не завершена і заблокована судовими ухвалами. Тому навіть провівши конкурс на заміщення вакантних посад проректорів, чинне керівництво НМУ імені О.О. Богомольця не матиме повноважень укласти контракт з переможцями конкурсу”, – пояснив він.

Професор О.М. Науменко також звернув увагу на те, що було прийнято рішення щодо відкликання інформації про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад проректорів Університету, розміщене у газеті «Урядовий кур’єр» №90 (6453) від 16 травня 2019 року, та направлення офіційного листа НМУ імені О.О. Богомольця на електронну адресу видання. Члени кадрової комісії Вченої ради одноголосно підтримали це рішення.

Далі комісія продовжила засідання, у ході якого розглянула документи претендентів на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, визначила відповідність кандидатур претендентів до існуючих вимог. Члени комісії Вченої ради з кадрових питань одноголосно підтримали і допустили до участі у конкурсі претендентів, які подали документи для участі у конкурсному відборі на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.

Вичерпавши порядок денний, професор О.М. Науменко подякував всім за продуктивну роботу і закрив зібрання.

 

Прес-центр