ТИЖДЕНЬ ПРИЙОМУ І ОБРОБКИ ЗАЯВ ВСТУПНИКІВ ДО НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ: ПЛЮСИ ІЗ БІЛЬШОСТІ ПОКАЗНИКІВ

21.07.2021

21 липня 2021 року минає тиждень від початку активної фази вступної кампанії-2021, яка полягає у прийомі і обробці заяв від абітурієнтів усіх категорій для вступи на всі факультети і спеціальності. Станом на вечір 20 липня 2021 року подано 6476 заяв від 5068 осіб.

Це більш ніж на 1000 більше, ніж за відповідний період минулого і позаминулого років, і навіть трохи більше, ніж 2018 року (6190/4745). Радує, що суттєво поліпшились і ті позиції, які раніше викликали занепокоєння. Так, на спеціальність 227 «Фізична терапія, ерготерапія (ОС – магістр) подано вже 20 заяв. Майже досягнуто конкурсного рівня на спеціальність 222 «Медицина» факультету підготовки лікарів для Збройних Сил України. Детальніше ознайомитись зі станом справ можна з таблиці.

Пункти реєстрації абітурієнтів працюють у звичному режимі. Лише пункт перед фасадом морфологічного корпусу у зв’язку з негодою довелося перемістити до вестибюля.

В Освітньому центрі «Україна-Крим» і «Україна-Донбас» нам повідомили, що всіх абітурієнтів, які складали іспити з української мови, математики і біології (хімії) або мали відповідні документи ЗНО, рекомендовано до зарахування на спеціальності «Медицина» і «Стоматологія». Що ж до абітурієнтів пільгових категорій одна з них 21 липня складає іспит з української мови, 22-го складатиме іспит з біології.

Проректори і декани факультетів проявляють жвавий інтерес до динаміки подання заяв до різних факультетів та спеціальностей. Так, аудиторію, де йде прийом заяв і співбесіди з іноземними абітурієнтами, відвідала проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професор Р.Л.Скрипник. Важливий підрозділ Приймальної комісії працює злагоджено.

                                                                                                               

Прес-центр