ТВОРЧИЙ ВЕЧІР, ЯКИЙ ОБІЦЯЄ СТАТИ ГАРНОЮ ТРАДИЦІЄЮ СЕРЕД СТУДЕНТІВ НМУ

16.01.2018

Напередодні новорічних свят та довгоочікуваних канікул, Студентський Парламент Національного медичного університету вирішив дещо розважити своїх студенті, так би мовити розбавити навчальну рутину, та влаштувати казку, наповнену святковою атмосферою та магією!
Це був тематичний творчий вечір, присвячений всіма улюбленому Гаррі Поттеру!
Вперше для такого дійства, гуртожиток №6, за адресою вул. Шутова, 16а, надав кімнату для відпочинку. Організатори вечора цю кімнатку ніби перенесли у фільм про самого Гаррі Поттера за мотивами книги відомої Джоан Роулінг. Тут було все: і камін з вітальні факультету Грифіндора, і чарівні шахи, та навіть листи з самого Хогвартсу, які у фільмі приносила сова! Все це завдяки талановитій команді Студентського Парламенту, адже всі декорації зроблені своїми руками. Також звідусіль лунала атмосферна новорічна музика, яка додавала настрою усім гостям вечора!
Кімнату для відпочинку умовно поділили на фото-зону, де всі присутні могли зробити світлини на пам’ять, та зону для перегляду новорічної частини фільму Гаррі Поттер! Так-так, як ви могли здогадатись, це «Гаррі Поттер та філософський камінь».
Вечір був наповнений також і творчими розмовами. Всі охочі читали монолог з книги про відомого чаклуна. Не обійшлося й без конкурсів та вікторин. Організатори провели опитування на знання як фільмів, так і книг про Гаррі та його друзів. Важливо зазначити, що кожен отримав подарунок від Студентського Парламенту.
Були також і різні теплі смаколики з кухликом чаю.
Всі присутні на творчому, новорічно-магічному, вечорі були надзвичайно вражені атмосферою свята, яка відчувалась у кімнаті для відпочинку. Всі гості вечора були задоволені організацією та знову сподіваються відвідати тематичні вечори у колі дружньої родини студентів НМУ.
Тож з нетерпінням чекаємо тематичних творчих вечорів від нашого улюбленого Студентського парламенту!

Студентський парламент