ЦІКАВІ ВИПАДКИ У КЛІНІЧНІЙ МЕДИЦИНІ: СЕКЦІЯ «СТОМАТОЛОГІЯ»

05.03.2018

Секція «Стоматологія» у рамках ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Цікаві випадки у клінічній медицині – 2018» відбулася 14 лютого у конференц-залі Стоматологічного медичного центру Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Учасниками було представлено цікаві клінічні випадки, описані у доповідях. У конференції взяли участь студенти і молоді дослідники з НМУ імені О.О. Богомольця, ВДНЗУ «УМСА», приватних Центрів стоматології. Дипломом І ступеня за найкращу наукову роботу нагороджено Вєдєнєєва В’ячеслава – студента 5-го курсу НМУ імені О.О. Богомольця та Аліну Федорову, лікаря-інтерна, які представили доповідь «Естетична та функціональна реабілітація підлітка із захворюванням твердих тканин зубів та пародонта».

Друге місце розділили наш гість з Полтави Максим Скрипник та молоді лікарі, недавні випускники НМУ імені О.О. Богомольця Ехсан Юсефіан та Вадим Слабковський. Дипломами ІІІ ступеня нагороджені клінічний ординатор кафедри ортодонтії та пропедевтики ортопедичної стоматології Antar Rymma Hassan за англомовну доповідь «Treatment of class III malocclusion using removable appliances with a movable ramp» та студентка 4-го курсу НМУ імені О.О. Богомольця Ірина Жаліло за представлення доповіді «Некроз твердого піднебіння».

Деканат стоматологічного факультету