ТРИВАЄ ПЛАНОВА ВАКЦИНАЦІЯ СПІВРОБІТНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ ПРОТИ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ COVID-19

06.04.2021

Керівництво НМУ імені О.О. Богомольця на чолі з ректором, професором Ю.Л. Кучиним, дбає про здоров’я працівників Університету і організувало вакцинацію співробітників усіх навчальних та виробничих підрозділів.

Уже другий день у Стоматологічному медичному центрі проходить процес вакцинації співробітників НМУ. Переважна більшість працівників відповідально поставилися до заходу. Біля кабінету вакцинації ми зустріли і молодих співробітників, старших лаборантів Наталію Федорченко, Поліну Смоловик, так і представників старшого покоління. Серед них відомий лікар педіатр, професор О.В. Тяжка. Олександра Василівна зазначила, що альтернативи вакцинації на сьогоднішній день немає, тому сама вирішила зробити щеплення і порадила наслідувати її приклад своїм родичам та близьким.

Майже всім складом прийшли вакцинуватися співробітники деканату фармацевтичного факультету на чолі з деканом, професором Т.Д. Ревою і заступником декана доцентом О.М. Чхало.

Напередодні першими пройшли вакцинацію співробітники Стоматологічного медичного центру НМУ. Завідувач рентгенологічним відділенням К.І. Василевський розповів, що майже всі працівники його підрозділу вакцинувалися і нині почувають себе добре, не відчули жодних побічних реакцій організму на вакцину.

Вакцинація триватиме по 9 квітня включно. Організатори заходу закликають усіх співробітників НМУ використати цей шанс і зробити свій  внесок у протистояння розповсюдженню коронавірусної хвороби.

 

Редакція газети «Медичні кадри»