СТУДПАРЛАМЕНТ ПРЕЗЕНТУВАВ СПЕЦВИПУСК СТУДЕНТСЬКОГО ЖУРНАЛУ «ЙОД»

22.09.2017

Вже традиційно під час Урочистих Зборів з нагоди Посвяти цьогорічних вступників у студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця першокурсники отримують спецвипуск студентського науково-популярного журналу «Йод», який вийшов друком за ініціативи членів Студентського парламенту.

«ЙОД» – це не тільки часопис життя університетської спільноти, а справжня студентська медіа-майстерня з різноманітними порадами, інтерв’ю, дописами та цікавинками. Творять його талановиті представники Студентського парламенту НМУ, які акумулюють і втілюють неординарні та креативні ідеї від тематичного та жанрового структурування публікацій до відбору світлин і оригінального дизайну сторінок.

Спецвипуск для першокурсників – це підказка новим студентам, як не заблукати в стінах величного медичного закладу. В номері журналу «ЙОД» є карта першокурсника – своєрідний путівник навчальними корпусами. Журнал також буде цікавим для студентів усіх курсів та викладачів, адже у вересневому номері можна прочитати: інтерв’ю завідувача кафедри аптечної та промислової технології ліків Костянтина Косяченко, завідувача кафедри інфекційних хвороб Ольги Голубовської. Крім того, вступник може познайомитися з керівництвом університету і студдеканами факультетів, отримати вичерпні відповіді про організацію навчального процесу та академічну доброчесність, а також безліч коричних поради старшокурсників та випускників Університету.

Студентський парламент НМУ вітає вступників та запрошує активних і талановитих студентів до колективу авторів журналу «Йод» і активної участі в роботі Студпарламенту.

Прес-центр