СТУДЕНТИ НМУ ЗДОБУЛИ I МІСЦЕ В КОМАНДНОМУ ЗАЛІКУ ТА ІІІ ІНДИВІДУАЛЬНЕ МІСЦЕ НА ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ПСИХІАТРІЇ ТА НАРКОЛОГІЇ

05.05.2018

25-27 квітня у Харківському національному медичному університеті на базі опорної кафедри з психіатрії, наркології, загальної та медичної психології з курсом сексології відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з психіатрії та наркології. У змаганні брали участь 33 студенти з усіх закладів вищої медичної освіти України. Команду НМУ імені О.О. Богомольця представляли Долинський Роман (5 курс, медичний факультет № 1), Чернікова Валерія (5 курс, медичний факультет № 1), Ільїна Юліана (4 курс, медичний факультет № 1) та Омельяненко Іван (5 курс, медичний факультет № 2). Олімпійську команду готували під керівництвом завідувача кафедри професора О.К. Напрєєнка доцент П.Ю. Дупленко та старший лаборант А.А. Данченко.

Завдання на олімпіаді складались з клінічних задач, тестових питань, психіатричного кросворду та роботи з пацієнтом (клінічна бесіда, оформлення психічного статусу, постановка діагнозу та надання лікувальних рекомендацій). Наша команда показала гідний результат – перше місце у командному заліку. А Юліана Ільїна нагороджена дипломом за ІІІ місце, інші учасники показали 5й, 6й та 7й результати у загальному заліку. Роман Долинський нагороджений дипломом за найкраще вирішення тестових завдань. Вітаємо наших переможців.

Кафедра психіатрії та наркології