СТУДЕНТ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ № 4 ДЕНИС АДОНІН РАЗОМ З ДРУЖИНОЮ ВРЯТУВАЛИ ПОСТРАЖДАЛОГО У ДТП МАЙОРА ЗСУ СЕРГІЯ ШЕВЧЕНКА

19.04.2021

На Facebook сторінці Командування Медичних сил Збройних Сил України

(https://www.facebook.com/111811760425796/posts/282427276697576/)

розмішено повідомлення Інформаційного агентства “АрміяInform”, де висловлено подяку студентові медичного факультету №4 (група 5408), старості студентського наукового гуртка кафедри медицини надзвичайних ситуацій та тактичної медицини НМУ Денису Адоніну, який разом із дружиною Дарією врятували життя постраждалому у ДТП майору ЗСУ Сергію Шевченку.

Кореспондент називає подружжя ангелами-спасителями військового, якому вчасно було надано кваліфіковану допомогу та відправлено до Ізюмської районної лікарні, а звідти – до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону Харкова. “Це просто чудо, що у цій трагічній ситуації поруч випадково опинилися чудові фахівці, які не залишилися байдужими до біди, − зазначив провідний хірург Північного регіону підполковник медичної служби Сергій Шипілов. – За таких умов питання між життям і смертю вирішують хвилини, а то й секунди, і вони використали їх максимально ефективно”.

Нині постраждалий у ДТП майор Сергій Шевченко проходить курс лікування в одному з військових медичних закладів та чекає моменту, аби особисто подякувати своїм рятівникам», – йдеться у повідомленні кореспондента Інформагентства “АрміяInform”  Віталія Саранцева.

 

 

 

Прес-центр