СТОМАТОЛОГІЧНИЙ МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР НМУ ПРАЦЮВАТИМЕ ЩОСУБОТИ

20.12.2017

Відповідно до наказу ректора НМУ імені О.О. Богомольця, член-кор. Катерини Амосової «Про деякі питання роботи СМЦ» від 4.12.2017 року, № 728, за підтримки проректора з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти, професора Олександра Науменка з початку нового року надання допомоги пацієнтам в Стоматологічному медичному центрі НМУ імені О.О. Богомольця буде додатково здійснюватися по суботах. Питання організації роботи центру в суботу має велике значення, оскільки значній частині пацієнтів, за результатами опитування проведеного співробітниками центру, зручніше записуватись на прийом до стоматолога в вихідний день. Абсолютна більшість приватних клінік здійснюють прийом пацієнтів у вихідні дні, що є важливою конкурентною перевагою в сучасних умовах.

Рішення розпочати прийом пацієнтів по суботах було винесене на обговорення Медичної ради СМЦ НМУ та  отримало беззаперечну підтримку. Рішення узгоджено з Профкомом Університету для чіткого забезпечення вимог чинного трудового законодавства та прав співробітників, а згодом було затверджено на засіданні Вченої ради НМУ імені О.О. Богомольця.

В суботній день пацієнти, що потребуватимуть амбулаторної стоматологічної допомоги, як планової, так і невідкладної, зможуть її отримати в чергових кабінетах відділень хірургічної стоматології, ортопедичної та терапевтичної стоматології, а також  відділення рентгенології, де можуть бути виконані всі необхідні рентгенологічні дослідження включно із конусною комп’ютерною томографією. Крім того, прийом пацієнтів по швидкій допомозі створюватиме додаткові можливості для здобуття практичних навичок інтернами та студентами старших курсів стоматологічного факультету.

 

Стоматологічний медичний центр