СПОРТИВНИЙ БАДМІНТОН В НМУ ЗДІЙСНИВ УСПІШНИЙ СТАРТ

11.10.2021

Кафедра фізичного виховання і здоров’я, очолювана професором Ю.В.Щербиною, проводить у цьому навчальному році серію відкритих турнірів із ігрових видів спорту. Організатори спортивних заходів присвятили змагання 180-річчю НМУ імені О.О.Богомольця.

Минулої суботи, 9 жовтня  2021 року відбувся відкритий чемпіонат із спортивного бадмінтону, в якому взяли участь команди КНУ імені Т.Г.Шевченка, Київського медичного коледжу №4, нашого Університету.

Турнір виявив великий інтерес молоді до цього виду спорту, який відродився після тривалої перерви. Це стало можливим завдяки увазі Адміністрації НМУ до оновлення спортивної інфраструктури, тренерському складу кафедри на чолі із доцентом В.П.Радзієвським та випускникам НМУ, ентузіастам спортивного бадмінтону – Дмитру Галкіну і Миколі Токарчуку. Протягом кільком місяців було створено секцію, яка вже налічує понад 30 студентів. Найбільше підготовлені взяли участь у турнірі і здобули перші вагомі перемоги – чотири золотих і одну срібні медалі.

Турнір відбувався у чотирьох категоріях: пара-дівчата, пара-чоловіки, одиночні поєдинки і пара-мікст, коли у змаганнях брали участь змішані командні – пари чоловіків та дівчат. У всіх видах  відзначилися наші спортсмени. Золоті медалі здобули Маргарита Цигнадзе, Карина Семак, Надія Онищенко, Олексій Онищенко, срібні- Нішант Шарма, Мохіт Ядав.

Бадмінтон в НМУ вдало стартував, тож запрошуємо співробітників та студенів долучатися до занять цим цікавим та захоплюючим ігровим  видом спорту.

  

Газета « Медичні кадри»