СПІВРОБІТНИК КАФЕДРИ ГІГІЄНИ ТА ЕКОЛОГІЇ №1 НМУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ЛІТНІЙ ШКОЛІ З ВИВЧЕННЯ ТОКСИЧНИХ СПОЛУК В НАВКОЛИШНЬОМУ СЕРЕДОВИЩІ-2019, У МІСТІ БРНО (ЧЕСЬКА РЕСПУБЛІКА)

24.06.2019

З 17 по 21 червня 2019 року в місті Брно (Чеська Республіка) на базі Masarykova univerzita відбулася третя навчальна школа біомоніторингу людини для Європи (3rd HBM4EU Training School) у рамках 15-тої Літньої школи з вивчення токсичних сполук в навколишньому середовищі-2019 за підтримки RECETOX.

Матеріали із розмежування поведінки та впливу пріоритетних сполук в біомоніторингу та оцінки ризиків їх впливу представив учасникам «Літньої школи» 21 інструктор з 11 країн Європи.

Від Національного медичного університету в цьому заході взяв участь асистент кафедри гігієни та екології №1 (завідувач – член-кореспондент НАМН України, професор Бардов Василь Гаврилович) Кондратюк Микола, який взяв участь в цьому заході у якості учасника і доповідача в групі молодих вчених.

За період навчання було отримано цінний досвід та знання щодо сучасних програм біомоніторингу людини, оцінки ризиків токсичних речовин для людини та навколишнього середовища (важких металів, токсичних синтетичних речовин, зокрема пестицидів).

Кафедра гігієни та екології №1