РОЗПОЧАВСЯ ОСВІТНІЙ ПРОЕКТ “ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО”З ВИВЧЕННЯ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ

02.03.2017

Студенти Всеукраїнської асоціації студентів-медиків (UMSA) спільно з платформою INgenius розпочали реалізацію освітнього проекту з вивчення німецької мови для медиків – «Зелене світло» (Grünes Licht).

Мета проекту – вдосконалення мовних навичок, розширення словникового запасу та створення німецькомовного осередку серед студентів-медиків. Курс складається з 10 занять на медичні та соціальні теми. Кількість учасників буде обмежена для кожного заняття (10-15 людей), що залежатиме від тематики. Учасники мають володіти німецькою мовою на рівні В1.

Зміст курсу: аудіювання, розуміння та обробка текстів, комунікація в діалогових ситуаціях, поліпшення навичок висловлювання, розширення словникового запасу, граматичні теми.

В рамках проекту вже відбулись 2 зустрічі: перше заняття присвячене нервовій системі та фізіологічним основам почуттів і емоцій – “Spiegelneuronen”, друге – зустріч із запрошеним гостем з Німеччини – Владою Дубіковою, українкою, яка прожила у Німеччині 5 років, навчалася спочатку в берлінському коледжі, закінчила бакалаврат в Берлінському університеті ім. Гумбольдта та наразі навчається в магістратурі Кельнського університету.

Студенти мають змогу взяти участь в третій зустрічі, яка відбудеться 6 березня 2017 року на тему “Збір анамнезу, необхідний навик клінічної практики кожного лікар”. Під час заняття студенти дізнаються про основи збору анамнезу та його особливості в залежності від майбутньої спеціальності.

Реєстраційний внесок – 20 грн
Реєстраційна форма: goo.gl/fLVLkT

Деканат медичного факультету №2