РОЗПОЧАЛОСЯ ПЕРШЕ ПРЕТЕСТУВАННЯ СТУДЕНТІВ ДО ЛІІ КРОК-2

15.12.2017

В Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця розпочалося претестування студентів до ЛІІ КРОК-2. Відповідно до наказу 585 та 610, з метою удосконалення підготовки студентів випускних курсів до складання ліцензійного інтегрованого іспиту «КРОК-2» який відбудеться 22 травня 2018 року («Загальна лікарська підготовка» «Медична психологія»), 25 травня для вітчизняних студентів («Загальна лікарська підготовка») і 31 травня зі «Стоматології», «Фармації» та «Технології парфумерно-косметичних засобів» на медичних, стоматологічному, фармацевтичному та медико-психологічному факультетах затверджено графік проведення першого претестування, як ректорського зрізу знань до КРОК-2.

Претестування розпочалося з 5 грудня 2017 року по факультетах в різних групах. Відповідно до графіку кожна з груп випускного курсу відвідує у встановлений час комп’ютерні класи Університету, в які інстальовано базу Центру тестування з тестовими завданнями буклетів КРОК-2. Студенти проходять претестування, а за результатами визначається рівень знань та відсоток правильних відповідей. Ця інформація є надзвичайно важливою, оскільки таким чином декани факультетів зможуть визначити групи ризику серед студентів (це ті студенти, які набирають менше 70% правильних відповідей по відкритих базах КРОК-1). Зі студентами, які входитимуть до груп ризику, проводитиметься додаткова робота для того, щоб вони могли успішно скласти КРОК-2.

Відстежуються не лише студенти групи ризику, а й ті дисципліни, які складають гірше для того, щоб кафедри змогли з ними попрацювати додатково. На кафедра проводитимуть і розбір тестових завдань, і клінічних ситуацій, які можуть бути в тестах бази Центру тестування. Саме розбір клінічних кейсів стимулює студентів до опанування матеріалу. Консультації до ЛІІ КРОК-2, за результатами претестувань, проводитимуться починаючи з весняно-літнього семестру (з січня 2018 року).

З метою підготовки студентів до ЛІІ КРОК-2 на офіційному сайті Університету було створено інтерактивну платформу NEURON (інтерактивне навчання), де на трьох мовах студенти різних форм навчання мають можливість тренуватися до кожного із ліцензійних іспитів.

Прес-центр