РОЗПОЧАЛАСЯ ДЕРЖАВНА АТЕСТАЦІЯ СТУДЕНТІВ ФАРМАЦЕВТИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ЗАОЧНОЇ ФОРМИ НАВЧАННЯ

22.01.2018

З 15 по 19 січня 2018 року на фармацевтичному факультеті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця стартував перший Державний іспит з фармакогнозії для студентів випускних курсів заочної форми навчання, які розпочали звіт своїх знань, набутих протягом усіх років навчання. Це один із п’яти практично орієнтованих іспитів, під час якого студенти демонструють знання лікарських рослин та їх дію на людський організм.

Голова Державної екзаменаційної комісії профсор Ірина Ніженковська та члени ДЕК комплексно перевіряють теоретичні знання та практичні навички випускників фармацевтичного факультету. Заздалегідь студентів було ознайомлено з переліком теоретичних питань та практичних завдань, які виносяться на іспит і забезпечено навчально-методичною літературою. Також майбутні провізори мали змогу отримати консультацію з атестованих предметів, вдосконалити практичні навички на кафедрі фармакогнозії та ботаніки.

Усі випускники посилено готуються до складання наступних іспитів. Бажаємо їм творчої енергії, наснаги та наполегливості у підготовці до Державної атестації.

Деканат фармацевтичного факультету