РОЗПОЧАЛА РОБОТУ МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ “СКЛАДНІ ВИПАДКИ В ПЛАСТИЧНІЙ ХІРУРГІЇ”

23.09.2016

23-24 вересня 2016 року в Києві проходить VII Науково-практична міжнародна конференція «Складні випадки в пластичній хірургії», присвячена питанням пластичної та реконструктивної хірургії.

Тема конференції дуже актуальна в сучасному медичному контексті, адже всі хірурги світу намагаються зробити будь-яку операцію менш травматичною та безпечною для пацієнтів.

Конференції відбувається за підтримки Національного медичного університету імені О.О. Богомольця (кафедра хірургії №4), Асоціації хірургів м.Києва, Української асоціації пластичних та реконструктивних хірургів, Клубу пластичних хірургів та генерального партнера заходу – компанії “Allergan”.

Серед спікерів конференції – багато міжнародних фахівців, що свідчить про її високий професійний рівень. А саме: Ерве Распальдо, пластичний хірург світового рівня, науковий координатор Anti-Aging Medicine World Congress, консультант Nice University Hospital (Франція); Маріо Пелле Чераволо, сертифікований спеціаліст загальної хірургії в Університеті Риму та пластичної хірургії в Університетах Ріо-де-Жанейро та Риму (Італія); Дмитро Унукович, випускник НМУ, хірург в відділенні пластичної та щелепнолицьової хірургії в Уппсальській Університетській Лікарні (Швеція), а також провідні спеціалісти з Італії, Швеції, Німеччини та Вірменії.

З вітальним словом до учасників звернулись організатори: завідувач кафедри хірургії №4 НМУ імені О.О. Богомольця, професор Володимир Мішалов. «Конференція проходить в цей час, коли Національному медичному університету виповнюється 175 років. Багато лікарів, які сьогодні беруть участь у конференції є випускниками НМУ і стали висококваліфікованими хірургами. Також тут нині присутнє молоде покоління, яке навчається в Університеті і прагне долучитися до справжньої медицини 21 століття. На кафедрі хірургії №4 виконано багато дисертацій з пластичної хірургії і щорічно співробітники кафедри роблять понад 500 операцій. Також багато років поспіль кафедра організовує майстер-класи із зарубіжними спеціалістами», – зазначив Володимир Мішалов.

Проректор з науково-педагогічної, лікувальної роботи та післядипломної освіти НМУ імені О.О.Богомольця, професор Олександр Науменко, передав вітання усім учасникам Конференції від ректора НМУ імені О.О.Богомольця, професора Катерини Амосової та побажав плідної співпраці.

За словами професора Василя Храпача, головна мета Конференції – це навчання, яке спільними зусиллями дозволить покращити результати лікування хворих.

Учасники заходу матимуть унікальну можливість за 2 дні почути про найсучасніші досягнення світової пластичної хірургії у сфері омолодження обличчя та мамопластики.

Прес-центр