РЕКТОР КАТЕРИНА АМОСОВА ВІДВІДАЛА СОТ “МЕДИК”

06.07.2016

5 липня 2016 року представники адміністрації Національного медичного університету імені О.О. Богомольця на чолі з ректором, професором Катериною Амосовою відвідали спортивно-оздоровчий табір «Медик», де на відпочинку перебувають близько двохсот студентів та співробітників.

Щороку адміністрація НМУ приділяє велику увагу відпочинку та оздоровленню студентів. Цього року робота СОТ «Медик» організована на найвищому рівні, адже за літній період зможуть оздоровитися близько тисячі студентів та співробітників університету. За словами ректора університету, професора Катерини Амосової, НМУ – єдиний в Україні вищий навчальний заклад, який зумів організувати відпочинок студентів безкоштовно. «Наше завдання – зробити літній відпочинок для студентів якісним та комфортним. У літньому таборі створена справжня відпочинкова атмосфера для всіх, хто в ньому живе – це можливість проводити час з друзями та займатися саморозвитком», – зауважила Катерина Амосова

У таборі особлива увага приділяється виховній роботі з студентами під час відпочинку, залучення до заняття спортом та пропаганди здорового способу життя. Також з 21 по 30 липня в таборі проводитиметься з’їзд Студентського наукового центру медичного факультету №2. Протягом цього часу заплановано проведення тренінгів по написанню наукових робіт, а таким чином студенти зможуть поєднати приємне з корисним.

Гості високо оцінили зроблену роботу та перспективи табору, адже тут, крім надзвичайно гарної природи, помітні результати з оновлення табору – відновлено зовнішнє освітлення, відремонтовано будівлі санвузлів та туалетів, встановлено нові унітази та умивальники, зроблено сучасні чоловічі та жіночі душові кабіни, підведено гаряче водопостачання, встановлені нові бойлери. Одноповерхові дерев’яні будиночках обладнані меблями, постільними речами та білизною відповідно до нормативних вимог. Під час візиту представники адміністрації університету обговорили й проблемні питання – ремонт будиночків для відпочинку, відновлювальні роботи проводитимуться поступово та щорічно.

Керівництво університету оцінило також роботу їдальні табору, нагадаємо, харчування для студентів університету безкоштовне та триразове. Кухарі готують лише збалансовану та корисну їжу для відпочиваючих.

Прес-центр